Η CAPITAL DYNAMIC Α.Ε.Π.Ε.Υ., βασιζόμενη στην ευρεία και πολυσχιδή εμπειρία των εταίρων της, παρέχει Συμβουλευτική Επιχειρήσεων υψηλών προδιαγραφών, σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε την επιχείρησή σας, να προσελκύσετε επενδύσεις ή να αναδιαρθρώσετε / επαναδιαπραγματευτείτε τις τραπεζικές σας χρηματοδοτήσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Έχουμε συνεργαστεί με πολυάριθμες εταιρείες κατά τα τελευταία 17 χρόνια για να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν βαθύτερα τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθήσουν την αναπτυξιακή στρατηγική τους και τις διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα επιχειρησιακό πλάνο και να έχετε την επιχείρησή σας έτοιμη να προσεγγίσει πιθανούς χρηματοδότες, αγοραστές ή επενδυτές.

Όντας ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι ίδιοι, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που σχετίζονται με την άντληση κεφαλαίων ή την αναζήτηση αγοραστή της επιχείρησής σας. Ως εκ τούτου, εάν σκέφτεστε κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για μια ανεπίσημη εμπιστευτική συζήτηση – η σωστή συμβουλή από νωρίς μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.


Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία: Συμβουλευτική Επιχειρήσεων;
Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.