Εταιρεία

Στην CAPITAL DYNAMIC Α.Ε.Π.Ε.Υ. δραστηριοποιούμαστε στην υπηρεσία διαχείρισης κεφαλαίων παρέχοντας στους πελάτες μας πολύτιμες συμβουλές και υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των επενδυτικών στόχων των πελατών μας.

Χάρη στην πρόσβαση μας στις διεθνείς αγορές και αξιοποιώντας μια ευρεία παλέτα επενδυτικών προϊόντων, διαμορφώνουμε εξατομικευμένα χαρτοφυλάκια για κάθε πελάτη μας, πάντα σε συνάρτηση με το επενδυτικό του προφίλ, το αποδεκτό επίπεδο ανάληψης ρίσκου και τους επενδυτικούς του στόχους.

Οι άνθρωποί μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, διαθέτοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε συνεργασία με τους ίδιους του πελάτες, είναι σε θέση να παρέχουν προτάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε επενδυτική τους ανάγκη. Η εχεμύθεια, η συνέπεια, η αξιοπιστία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας μας από την ίδρυσή της.

Στην CAPITAL DYNAMIC Α.Ε.Π.Ε.Υ., αυτό που έχει σημασία είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε γι’ αυτό εξελίσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης επενδύσεων.

Σύντομο Ιστορικό

Κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε η ανάγκη για επαγγελματική και αποτελεσματική διαχείριση κεφαλαίων, κυρίως ιδιωτών πελατών με σημαντικά διαθέσιμα κεφάλαια (High Net Worth Individuals). Η CAPITAL DYNAMIC IKE, μία σύγχρονη εταιρεία παροχής επενδυτικών συμβουλών, ιδρύθηκε το 2014 από καταξιωμένους επαγγελματίες του τραπεζικού τομέα προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη αυτή.

Από το 2014 και έως το 2016 στην CAPITAL DYNAMIC IKE τριπλασιάσαμε το ενεργητικό των πελατών μας, προσθέσαμε σχεδόν 10 μέλη στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας μας και μεταφερθήκαμε στο νέο ανανεωμένο κτίριο γραφείων μας. Λόγω της συνεχoύς αύξησης των μεγεθών της, η εταιρεία μας εντός λίγων ετών από την σύστασή της, διακρίθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους συνδεδεμένους αντιπροσώπους στην χώρα.

Το 2017 προστέθηκαν άλλα 4 μέλη στην ομάδα μας και αδειοδοτηθήκαμε απο την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως CAPITAL DYNAMIC Α.Ε.Π.Ε.Υ. Πλέον λειτουργούμε ως μια «μπουτίκ Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών».