Στην CAPITAL DYNAMIC Α.Ε.Π.Ε.Υ., το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο είναι οι άνθρωποί μας. Είμαστε συνεχώς διατεθειμένοι να προσελκύουμε και να διατηρούμε μόνο τους καλύτερους επαγγελματίες και να επενδύουμε στο ταλέντο των νέων ανθρώπων. Τα μέλη της ομάδας μας συνδυάζουν την επαγγελματική εμπειρία με τις καινοτόμες ιδέες, που φέρνουν οι νέοι άνθρωποι που εντάσσονται στην εταιρεία μας.

Η εμπειρία, η καινοτομία, αλλά και το κοινό όραμα για το μέλλον διασφαλίζουν ότι η ομάδα μας θα επιδιώκει πάντα να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας. Για το λόγο αυτό, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των καλύτερων επαγγελματιών που θα αποτελέσουν μέλη της ομάδας μας. Αναζητούμε τους καλύτερους, για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, με πάθος για την εξυπηρέτηση και την επίτευξη των στόχων τους.

Οι άνθρωποί μας δεσμεύονται για συνεχή ανάπτυξη και μοιράζονται μια κοινή άποψη για τις αξίες της ακεραιότητας, της εμπιστοσύνης και της εχεμύθειας.

Πιστεύουμε ότι τόσο η κουλτούρα μας όσο και ο συνδυασμός εμπειρίας και καινοτομίας, αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας.


Ιδρυτές

Παναγιώτης Μιχαλαρόγιαννης
Ιδρυτής/Συνέταιρος

B.B.A στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College και M.B.A. από το University of Leicester.
Ο Παναγιώτης έχει 14 έτη εμπειρίας, στον τραπεζικό κλάδο: EFG Eurobank – Ergasias A.E, Bank of Cyprus S.A., Citibank plc, Εγνατία Τράπεζα Α.Ε., Marfin Bank S.A., FBBank A.E. με τελευταία θέση του Δ/ντη καταστήματος Κολωνακίου στην FBBank A.E..

pm@capitaldynamic.gr

Ευάγγελος (Βαγγέλης) Τσιντσιλώνης
Ιδρυτής/Συνέταιρος

B.B.A στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά από το Deree College
Ο Βαγγέλης έχει 13 έτη εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο: Millennium Bank Α.Ε., EFG Eurobank – Ergasias A.E., FBBank A.E. με τελευταία θέση του Δ/ντη καταστήματος Πειραιά στην FBBank Α.Ε..

et@capitaldynamic.gr


Διοίκηση

Αντώνιος Σάσσος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου / Διαχείριση Χαρτοφυλακίων

as@capitaldynamic.gr
Ουρανία (Ράνια) Μιχαλαρόγιαννη
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος/ Κανονιστική Συμμόρφωση – AML

rm@capitaldynamic.gr

Γαρυφαλλιά (Λιάνα) Γουνελά
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου / Ανάλυση

gg@capitaldynamic.gr

 
 

Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου

Ορσαλία – Μαρία Σκουλαράκου
Εσωτερικός Έλεγχος

os@capitaldynamic.gr


Συμεών Γυμνόπουλος
Business Development Manager

sg@capitaldynamic.gr

Διονυσία Κούρβα
Front Office/ Risk Management

dk@capitaldynamic.gr

Νικόλαος Κορακιανίτης
Relationship Officer

nk@capitaldynamic.gr

Άννα-Μαρία Σάσσου
Front Office

sa@capitaldynamic.gr